Cetearyl alcohol (setearyylialkoholi)

Cetearyl alcohol eli setearyylialkoholi on rasva-alkoholi seos, joka tuo täyteläisen koostumuksen voiteille ja rasvoille. Setearyylialkoholia käytetään emulgaattorina kosmetiikassa sen ihoa pehmentävien, sekä kosteuttavien vaikutusten vuoksi. 

Setearyylialkoholi on olomuodoltaan valkoista ja vahamaista hiutaletta, joka liukenee veteen, öljyyn sekä alkoholiin. 

Hyväksytty yleisimmissä luonnonkosmetiikan standardeissa. 


INCI: Cetearyl alcohol

CAS-numero: 67762-27-0

Käytön rajoitukset: Ei rajoituksia

Käyttötarkoitus: Emulgaattori, emulsion stabiliointi, surfaktantti, viskositeetin kontrollointi ja ihoa pehmentävät vaikutukset.

Tyypillinen käyttöpitoisuus: 0.5% - 5.0%

Sulamispiste: 49.0-56.0 ° C

Valitse variaatio:

Alkaen 7.49 €
Please select variants first