Glyceryl Stearate

Glyceryl stearate SE on esteröity glyceriinistä ja steariinihaposta. Glyceryl stearaattia käytetään kosmetiikassa emulgaattorina, suurusteena ja surfaktanttina. Olomuodoltaan Glyceryl stearaatti on vahamaista valkoista jauhetta. 

INCI: Glyceryl stearate

CAS-numero: 31566-31-1

Käytön rajoitukset: Ei rajoituksia

Käyttötarkoitus: Emulgaattori, emulsion stabiliointi, surfaktantti, viskositeetin kontrollointi ja ihoa pehmentävät vaikutukset.  

Tyypillinen käyttöpitoisuus: 0.1%-50%

Sulamispiste: 66.7 °C


Valitse variaatio:

Alkaen 19,29
Please select variants first