Glyseroli Kasviperäinen

Glyseroli on kirkas neutraali pohja ja soveltuu moninaisiin käyttötarkoituksiin kosmetiikan valmistuksessa. Se on tuoksuton, turvallinen ja maultaan hieman makea viskoosinen neste. Glyseroli toimii humektanttina ja sitoo kosteutta. Sitä voidaan käyttää niin kasviuutteiden kuin emulsioidenkin pohjina, sekä tuomaan viskositeettia vesipitoisiin tuotteisiin.

INCI: GLYCERIN

Puhtaus: >99%

Käyttötarkoitus: Humektantti, uutepohja, denaturantti, ihoa hoitava, viskositeettia kontrolloiva,  kosteuttava

Käytön rajoitukset: Ei rajoituksia





Valitse variaatio:

Alkaen 9.90 €
Please select variants first