Käsihuuhdepohja 5 litran teollisuuspakkaus

Antimikrobinen neutraali käsihuuhde. Tuotetta voidaan käyttää sellaisenaan, tai siihen voidaan lisätä ihoa hoitavia, kosteuttavia, desinfioivia tai puhdistavia ainesosia, sekä tuoksu- tai väriaineita. Testaa aina raaka-aineiden sopivuus tuotteeseen huolellisesti. Käsihuuhde sisältää käsiä desinfioivaa ja puhdistavaa alkoholia (denaturoitu) sekä kosteuttavaa glyseriiniä ja koivunmahlaa.

Käsihuuhde on ostettavissa tukkupakkauksissa, vaihtoehtoina 1 litran ja 5 litran kanisteripakkaukset. Käsihuuhteen isommat tukkumyyntierät saat tarvittaessa kauttamme, ota yhteys sähköpostitse.

INCI (Ingredients): ALCOHOL (ETHANOL DENAT.), AQUA, GLYCERINE, BETULA PENDULA (BIRCH) SAP, HYDROXYETHYLCELLULOSE, ASCORBIC ACID (VITAMIN C), PHENOXYETHANOL


Valitse variaatio:

49.00 €
Please select variants first

Varoitukset: VÄLTÄ TUOTTEEN JOUTUMISTA SILMIIN. SÄILYTÄ TUOTE HUOLELLLISESTI LASTEN ULOTTUMATTOMISSA. Älä käytä tuotetta vaurioituneella tai ärtyneellä iholla. Vain ulkoiseen käyttöön.

Huomoitavaa valmistajille: Testaa aina huolellisesti raaka-aineiden soveltuvuus formulaan. Mikäli valmistat tuotteita kuluttajamyyntiin, tulee sinun huolehtia turvallisuusarvioinnista sekä rekisteröidä tuotteet EU:n CPNP-portaaliin, ja varmistaa että pakkausmerkintäsi ovat lainsäädännön mukaiset. Dokumentaatio ja ohjeet info@fingredient.com.