Citric acid (Sitruunahappo E330)

Sitruunahappo soveltuu käytettäväksi kosmetiikassa ja elintarvikkeissa happamuuden säätöaineena parantaen näin tuotteiden säilyvyyttä. Sitruunahappo  on myös yleisesti käytetty aine kalkkeutumien puhdistuksessa. Hyväksytty yleisimmissä luonnonkosmetiikan standardeissa.

INCI: Citric acid

CAS-numero: 77-92-9 / 5949-29-1

Käytön rajoitukset:  Ei rajoituksia.

Käyttötarkoitus: Säilöntäaine, happamuuden säätely ja geelin muodostus.

Pakkauskoko: 100 g, 500 g, 1 kg.

Valitse variaatio:

Alkaen 4.89 €
Please select variants first