Sodium Benzoate (Natriumbentsoaatti E211)

Sodium Benzoate (Natriumbentsoaatti) on luonnonkosmetiikassa COSMOS/ECOCERT-hyväksytty säilöntäaine, jota käytetään myös elintarvikkeissa E-koodilla 211. Sodium benzoate on yleinen säilöntäaine kosmetiikassa. Se parantaa tehokkaasti tuotteen säilyvyyttä ja on yleisesti hyvin siedetty.

INCI: Sodium Benzoate

CAS-numero: 532-32-1

Käytön rajoitukset: Suurin sallittu pitoisuus 0,50% iholle jätettävissä tuotteissa (leave-on), 2,5% iholta pois huuhdeltavissa tuotteissa (rinse-off), 1,7% suuhygieniatuotteissa (EC 1223/2009 Annex V/1).

Käytön suositukset: Huomioi suurin sallittu käyttöpitoisuus 0,50%. Yksittäin käytettynä pitoisuus tyypillisesti 0,1-0,4%, Muiden säilöntäaineiden kanssa alle 0,20%. Toimii laajassa pH-skaalassa.




Valitse variaatio:

Alkaen 3.99 €
Please select variants first