VERKKOKAUPPA

Valmiit dokumenttipohjat ja tukipaketit

Dokumenttipohja: Hajusteallergeenit

Jälleenmyyjäsi voi pyytää sinulta tuotteen tai raaka-aineen "Fragrance Allergen Declaration" tai  "Allergen declaration" dokumenttia. Dokumenttia voidaan pyytää myös tuotteesta tai raaka-aineesta, jossa ei ole lainkaan hajusteallergeeneja vahvistamaan, että tuote on hajusteallergeenivapaa. Voit ostaa valmiin Hajusteallergeenitodistus dokumenttipohjan, ja täyttää sen tuotteesi tiedoilla. Dokumenttipohjaan on listattu 26 EU:ssa hajusteallergeeneiksi määriteltyä komponenttia INCI nimillä ja CAS numeroilla. Pohjaa voidaan käyttää sekä raaka-aineille tai valmiille kosmetiikkatuotteille, ja se soveltuu useille eri tuotteille. Voit siis käyttää tätä pohjaa vaikka koko tuotesarjallesi. Ostaessasi tuotteen dokumenttipohja toimitetaan sähköpostiisi.

25,00 €

    Valmistuksen hygieniatestaus ja omavalvonta

    pH-mittari

    Helppokäyttöinen pH mittari kosmettikkatuotteen pH-arvon määrittämiseen. Kynän mallisen LCD-näytöllä varustetun pH-mittarin avulla löydät optimaalisen pH-arvon kosmetiikan valmisteisiin. Soveltuu myös muihin käyttökohteisiin, esimerkiksi ruuan, juoman, veden tai maaperän pH-mittaamiseen. Ph-mittarin toiminta perustuu hienovaraiseen elektrodianturiin, joka sijaitsee tuotteen alaosassa. Elektrodianturi on hyvä muistaa putsata aina mittauksen jälkeen, jotta pH-arvot pysyvät tarkkoina.  Paukkauksessa tulee mukana selkeät käyttöohjeet, sekä 2 pussia puskurointijauhetta. PH-mittari tulee kalibroida puskurointijauheiden avulla ennen käyttöönottoa. Tekniset tiedot: pH-arvon skaala: 0,00 - 14,00 Toiminta alue: 0 °C - 80 °C

    14,90 €

    Hygieniatesti Hygicult TPC - Bakteerien kokonaismäärä

    Orion Diagnostica Hygicult TPC on helppokäyttöinen ja nopea hygieniatesti aerobisten mikro-organismien, eli kokonaisbakteerien määrittämiseen pinnoilta ja nesteistä. Se on tarkoitettu yleisen hygieniatason karkeaan seurantaan, koska testi edistää kaikentyyppisten bakteerien, hiivojen ja homeiden kasvua. Pakkaus sisältää tuotteen käyttöohjeet, eikä tulosten tulkinta vaadi erityisosaamista. Nämä hygieniatestit solveltuvatkin erityisen hyvin kosmetiikan tuotantotilojen ja tuote-erien omavalvontaa. Hygicult TPC -pakkaus sisältää 10 kaksipuolista näytteenotinta. Sen detektioraja on 1000 pmy/ml, eli puhdas näyte vastaa kosmetiikassa aikuisille kuluttajille suunnattuja raja-arvoja. Näytteenottimia kasvatetaan huolellisesti suljetuissa suojaputkissaan • 35 - 37 °C:ssä päivä • 27 - 30 °C:ssä 2 päivää • 18 - 25 °C:ssä aina 5 päivään asti Vaurioitunutta tai kuivunutta testikapselia ei tule käyttää. Noudata valmistajan ohjeita ja säilytä huolellisesti ohjeiden mukaan avaamattomina, valolta ja lämmöltä suojattuna.

    45,50 €

      Luonnolliset kasviöljyt ja voit

      Kaakaovoi

      Kaakavoi (Theobroma Cacao Seed Butter) on miellyttäväntuoksuinen kermanvaalea rasva, jota voidaan käyttää erilaisissa voiteissa, rasvoissa, ja emulsioissa sekä saippuoissa. Kaakaovoin sulamispiste on matala, vain noin 35 C, joten se sulaa iholla. Se hoitaa ja suojaa ihoa, ja on turvallinen käyttää. INCI: THEOBROMA CACAO SEED BUTTER Käyttötarkoitus: Ihoa hoitava ja suojaava, emollientti Saatavilla olevat pakkauskoot: 500 g, 1 kg

      Alkaen 12,90 €

      Kauraöljy

      Kauraöljy on ihoa rauhoittava ja hoitava luonnollinen öljy. Kauraöljy sopii monenlaisiin emulsioihin, voiteisiin ja rasvoihin. Ominaisuuksiltaan se on kevyttä, helposti imeytyvää ja helposti emulgoituvaa. Kauraöljyn tuoksu on luonnollisen viljainen ja neutraali verrattuna moniin kasviöljyihin. Öljy sisältää luonnostaan runsaasti Omega-rasvahappoja sekä E-vitamiinia. INCI: Avena Sativa Kernel Oil Käyttötarkoitus: Ihoa hoitava, rauhoittava Käytön rajoitukset: Ei käytön rajoituksia Alkuperämaa: Suomi

      44,90 €

      Sheavoi 500 g

      Refinioitu sheavoi tai karitevoi on miellyttävän vaniljaisen tuoksuinen ja väriltään miltei puhtaan valkoinen luonnollinen rasva, jota saadan sheapuun pähkinöistä. Sheavoi on loistava pohja ihoa hoitaville rasvoille ja voiteille, ja sitä voidaan käyttää myös sellaisenaan. INCI: BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER Käyttötarkoitus: Ihoa hoitava Käytön rajoitukset: Ei rajoituksia Pakkauskoko: 500 g

      Alkaen 13,49 €


        Emulgaattorit ja viskositeettia kontrolloivat aineet

        Glyceryl Stearate

        Glyceryl stearate SE on esteröity glyceriinistä ja steariinihaposta. Glyceryl stearaattia käytetään kosmetiikassa emulgaattorina, suurusteena ja surfaktanttina. Olomuodoltaan Glyceryl stearaatti on vahamaista valkoista jauhetta.  INCI : Glyceryl stearate CAS-numero : 31566-31-1 Käytön rajoitukset : Ei rajoituksia Käyttötarkoitus : Emulgaattori, emulsion stabiliointi, surfaktantti, viskositeetin kontrollointi ja ihoa pehmentävät vaikutukset.   Tyypillinen käyttöpitoisuus : 0.1%-50% Sulamispiste : 66.7 °C

        Alkaen 19,29 €

        Cetearyl alcohol (setearyylialkoholi)

        Cetearyl alcohol eli setearyylialkoholi on rasva-alkoholi seos, joka tuo täyteläisen koostumuksen voiteille ja rasvoille. Setearyylialkoholia käytetään emulgaattorina kosmetiikassa sen ihoa pehmentävien, sekä kosteuttavien vaikutusten vuoksi.  Setearyylialkoholi on olomuodoltaan valkoista ja vahamaista hiutaletta, joka liukenee veteen, öljyyn sekä alkoholiin.  Hyväksytty yleisimmissä luonnonkosmetiikan standardeissa.  INCI: Cetearyl alcohol CAS-numero:  67762-27-0 Käytön rajoitukset: Ei rajoituksia Käyttötarkoitus: Emulgaattori, emulsion stabiliointi, surfaktantti, viskositeetin kontrollointi ja ihoa pehmentävät vaikutukset. Tyypillinen käyttöpitoisuus:  0.5% - 5.0% Sulamispiste:  49.0-56.0 ° C

        Alkaen 7,49 €

        Glyseroli Kasviperäinen

        Glyseroli on kirkas neutraali pohja ja soveltuu moninaisiin käyttötarkoituksiin kosmetiikan valmistuksessa. Se on tuoksuton, turvallinen ja maultaan hieman makea viskoosinen neste. Glyseroli toimii humektanttina ja sitoo kosteutta. Sitä voidaan käyttää niin kasviuutteiden kuin emulsioidenkin pohjina, sekä tuomaan viskositeettia vesipitoisiin tuotteisiin. INCI: GLYCERIN Puhtaus: >99% Käyttötarkoitus: Humektantti, uutepohja, denaturantti, ihoa hoitava, viskositeettia kontrolloiva,  kosteuttava Käytön rajoitukset: Ei rajoituksia

        Alkaen 10,14 €

          Säilöntäaineet ja tuotteen pH:n säätäminen

          Citric acid (Sitruunahappo E330)

          Sitruunahappo soveltuu käytettäväksi kosmetiikassa ja elintarvikkeissa happamuuden säätöaineena parantaen näin tuotteiden säilyvyyttä. Sitruunahappo  on myös yleisesti käytetty aine kalkkeutumien puhdistuksessa. Hyväksytty yleisimmissä luonnonkosmetiikan standardeissa. INCI: Citric acid CAS-numero:  77-92-9 / 5949-29-1 Käytön rajoitukset:   Ei rajoituksia. Käyttötarkoitus: Säilöntäaine, happamuuden säätely ja geelin muodostus. Pakkauskoko: 100 g, 500 g, 1 kg.

          Alkaen 4,89 €

          Sodium Benzoate (Natriumbentsoaatti E211)

          Sodium Benzoate (Natriumbentsoaatti) on luonnonkosmetiikassa COSMOS/ECOCERT-hyväksytty säilöntäaine, jota käytetään myös elintarvikkeissa E-koodilla 211. Sodium benzoate on yleinen säilöntäaine kosmetiikassa. Se parantaa tehokkaasti tuotteen säilyvyyttä ja on yleisesti hyvin siedetty. INCI: Sodium Benzoate CAS-numero: 532-32-1 Käytön rajoitukset: Suurin sallittu pitoisuus 0,50% iholle jätettävissä tuotteissa (leave-on), 2,5% iholta pois huuhdeltavissa tuotteissa (rinse-off), 1,7% suuhygieniatuotteissa (EC 1223/2009 Annex V/1). Käytön suositukset: Huomioi suurin sallittu käyttöpitoisuus 0,50%. Yksittäin käytettynä pitoisuus tyypillisesti 0,1-0,4%, Muiden säilöntäaineiden kanssa alle 0,20%. Toimii laajassa pH-skaalassa.

          Alkaen 3,99 €

          Potassium sorbate (Kaliumsorbaatti E202)

          Potassium sorbate (Kaliumsorbaatti) on luonnonkosmetiikkaan soveltuva elintarvikelaatuinen säilöntäaine. Elintarvikkeissa sen E-koodi on E202. Potassium sorbate on COSMOS/ECOCERT-standardin mukainen säilöntäaine, ja vegaanista. Sitä valmistetaan sorbiinihaposta. Se toimii laajassa pH-skaalassa ja soveltuu hyvin erilaisiin kosmetiikkaformuloihin voiteista shampoisiin ja meikkituotteisiin. Kaliumsorbaatti ehkäisee hiivojen, homeiden ja bakteerien kasvua ja parantaa tehokkaasti tuotteen säilyvyyttä. Sitä voidaan käyttää yksittäin, mutta useimmiten käytetään useamman säilöntäaineen yhdistelmiä. INCI: Potassium sorbate CAS-numero: 590-00-1 / 24634-61-5 Käytön rajoitukset: Sallittu maksimipitoisuus 0,60% (EC 1223/2009 Annex V/4) Käyttösuositukset: Suositeltu käyttöpitoisuus 0,2-0,4% jos käytetään yksin, tyypillisesti alle 0,20% kun käytetään yhdessä muiden säilöntäaineiden kanssa. Toimii laajassa pH-skaalassa välillä 2.0-6.0. Saatavilla olevat pakkauskoot:  50 g, 100 g, 500 g, 1 kg

          Alkaen 3,99 €

          Askorbiinihappo (C-vitamiini) 100 g

          Askorbiinihappo (C-vitamiini) on vesiliukoinen antioksidantti ja luonnollinen säilöntäaine. Sitä voidaan käyttää turvallisesti erilaisissa ihon- ja hiustenhoitotuotteissa. Hyväksytty yleisimmissä luonnonkosmetiikan standardeissa. INCI: ASCORBIC ACID Käyttötarkoitus: Antioksidantti, säilöntäaine Käyttökohteet: Emulsiot, voiteet, shampoot, hoitoaineet Formulointi: Sekoita jauhe veteen koko ajan sekoittaen, voidaan käyttää 0.100-5.00% pitoisuuksissa formulasta riippuen. Pakkauskoko: 100 g Tuote toimitetaan biohajoavassa elintarvikelaatuisessa pussissa. VAIN ULKOISEEN KÄYTTÖÖN.

          4,90 €

            Kosmetiikkapakkaukset

            Airless Dispenser Seerumi- ja emulsiopakkaus 30 ml

            Tyylikäs ja moderni 30 ml Airless dispenser -pakkaus huuretulla lasilla ja hopeisilla yksityiskohdilla. Pakkauksessa tuote ei pääse kosketuksiin ilman eikä käsien bakteerien kanssa, joten säilöntäaineita ei tarvita yhtä paljon kuin avoimessa pakkauksessa ja tuote säilyy suojassa ympäristön rasitukselta. Tämä seerumi- tai emulsiopakkaus soveltuu kevyiden tuotteiden, kuten geelien, seerumien, emulsioiden ja öljyjen pakkaamiseen. Pakkaukseen voit suunitella oman etikettisi. Huomioithan, että paksu voide voi tukkia pumpun.

            1,95 €

              Valmiit kosmetiikkapohjat

              Geeli- tai seerumipohja

              Valmis neutraali ja hajusteeton geeli- tai seerumipohja. Seerumien ja puhdistusgeelien valmistukseen. Kirkas, silkkinen ja neutraali kevyt geelipohja, joka ei jätä iholle raskasta tunnetta. Geelipohja koostuu neutraaleista kasviperäisistä raaka-aineista (vegaaninen). Glyseroli ja koivunmahla kosteuttavat lempeästi ihoa.  Tuotteeseen voidaan lisätä erilaisia vesiliukoisia kosmetiikan raaka-aineita tai väri- ja tuoksukomponentteja halutun lopputuloksen saavuttamiseksi. Tuotetta voidaan käyttää myös sellaisenaan. Saatavilla olevat pakkauskoot 1 litran ja 5 litran kanisteripakkaukset.  INCI (Ingredients): AQUA, GLYCERINE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, BETULA PENDULA (BIRCH) SAP, ASCORBIC ACID, PHENOXYETHANOL Varoitukset: Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Huomoitavaa valmistajille: Testaa aina huolellisesti raaka-aineiden soveltuvuus formulaan. Noudata suositeltuja käyttöpitoisuuksia. Mikäli valmistat tuotteita kuluttajamyyntiin, tulee sinun huolehtia turvallisuusarvioinnista sekä rekisteröidä tuotteet EU:n CPNP-portaaliin, ja varmistaa että pakkausmerkintäsi ovat kosmetiikkalainsäädännön mukaiset. Dokumentaatio ja ohjeet info@fingredient.com.

              Alkaen 34,00 €


                Pyrimme pakkaamaan tuotteet ekologisesti. Kiinteät alle 500 g - 1 kg tilaukset toimitetaan biohajoavassa elintarvikelaatuisessa pakkauksessa materiaalista riippuen. Varastotuotteet toimitetaan noin 2-5 arkipäivässä tilauksesta postitse. Tuotteiden dokumentaatio saatavilla sähköisesti  info@fingredient.com